Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jak jinak, než hloupost :-\

6 0
možnosti
Foto

Zdravím paní Jandová, děkuji Vám za zajímavý příspěvek a přeji Vám vše nej i do roku 2018:-)

1 0
možnosti

"nepohodlná parta samozvaných kašparů"

(mnohdy to tak zvonka vyzerá - přes to, anebo právě proto, že mají Karla málem králem, a to korunovaným!)

0 0
možnosti

Výborně, pane Mužíku!

(zvonka to vyzerá na znalce SŘLI a to bez studia politologie - pokud jste ji titulárně studoval, pak /promiňte při Vašem vzdělání/, pak jste se UI nepovedl)

1 0
možnosti
Foto

Ve druhém kole prezidentské volby dám hlas komukoliv, jen ne Zemanovi. Nic horšího než dnes na Hradě sedět nemůže.

11 4
možnosti
LH

Vy se ale budete divit sz tam bude nekdo misto zemana ;-)))

1 0
možnosti
OS

Nevšiml jsem si, že Drahoš je reprezentant "Pražské kavárny". Vaše snaha je jen hodit na něho trochu bláta, aby Zeman vypadal u trochu lépe

9 3
možnosti
LH

Je to jeji hlavní kandidat druhy je Fischer

0 0
možnosti
Foto

Je to prosté, v poněkud omezené kapacitě mozku vašeho pana presidenta se tento výraz usídlil, jako odpor vůči světu rozumu, intelektu a přemýšlení, oproti jeho oblíbenému lumpenproletariátu.

7 3
možnosti
Foto

Aneb zcela jednoduše tu máme dvě skupiny občanů: jedna chce mít na Hradě Zemana, druhá zase ne.

A nyní lze zkoumat, jaký typ lidí patří do té první a jaký do té druhé. Nevím, jesli se někdo odvážil takový průzkum udělat.

0 0
možnosti
Foto

Dle této teorie není v tomto čase kavárny třeba, proto není ani třeba brát v potaz její doporučení a názory. Pokud by členové kavárny nevyvolávali pohoršení jako pan Putna, který popsal na akademické půdě plakáty pana Robejška slovy ,,proruský šváb", pak by se nesetkávali s tak negativními reakcemi.

2 0
možnosti

Právě vtutochvíli /a nikdy jinak/ je takové "kavárny" potřebné venkovskému Lidu, prosťáčkům a důchodcům jako drbání - jak by poznali, kam jde ten kouř.

0 2
možnosti
SB

Pražská kavárna je v mých očích název pro skupinu lidí, kteří se vysnili svůj svět a snaží se na něj napasovat reálný život.

Tato jejich snaha je předem odsouzena k nezdaru. Buď (v leším případě) nevyhrají a nedostanou možnost své fantasmagorie realizovat, nebo (v horším případě) na nějaké pozice dosáhnou a nadělají v nich tolik škody, až se i jejich blízkým budou protáčet panenky.

Například pražská kavárna může stokrát tvrdit, že etničtí Češi a etničtí Romové jsou lidé stejného ražení a stejných hodnových preferencí, ale v praxi to fungovat nebude nikdy. Prostě Češi mají svůj způsob života a svůj způsob uvažování, a Romové mají zase svůj vlastní (a dost odlišný) způsob života a uvažování. Nebo pražská kavárna může stokrát hovořit o tom, že když fungují USA, tož může na stejných principech fungovat i EU, ale ono to tak nebude, protože v Evropě jsou jiné tradice češtství, slovenství, němectví nebo třeba portugalství, než jsou v USA tradice pensylvánství nebo floridství. A stejně tak je to s přístupem pražské kavárny k nejpalčivějšímu problému současné Evropy.

A nejhorší na tom, je, že v mnoha případech příslušníci pražské kavárny i vědí, že to, co hlásají, je čirým nesmyslem, ale je v nich jakýsi zvrácená touha odlišovat se od davu. Domnívají se, že když hezkou, ale nerealizovatelnou myšlenku budou nahlas podporovat a prosazovat, tak tím ukáží svou intelektuální nadřazenost.

Mezi dvěma světovými válkami to byli salonní komunisté, dnes je to pražská kavárna. Obojí funguje na stejném principu.

11 5
možnosti
OK

O82t18a 84K92i28n35c

30. 12. 2017 0:41

Když přijedu do Prahy, navštívím radši kavárnu než hospodu IV.cenové skupiny.

6 1
možnosti
JL

Urazite hosty venkovske hospody nebo IV cen. skupiny. Vystiznejsi nazev pro Zemanovy priznivce je prokremelska Zemanova koralna. Milos jako koralecnik miluje nade vse slivovicu nebo Becherovku.

5 2
možnosti
JR

J46a97r39a 48R20a87n41k

30. 12. 2017 0:18

At ziji kavarnici na celem svete, jen ruda mensina chodi do !V cenove a at se tam klidne veseli, nebude to na dlouhoRv

3 5
možnosti

Už je to fousaté, ale případné: Ať žijí, ale za svoje !

3 0
možnosti
  • Počet článků 12
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 6928x
Svět není černý ani bílý, jen někteří lidé si to myslí. Svět je barevný a pestrý...a proto je krásný.